Ny styrelsemedlem och övriga förtroendevalda

Ny styrelsemedlem och övriga förtroendevalda

Den 3 december hölls årsmöte och därefter konstituerande möte. Då Anders Hjort avgår som vice ordförande, efter 10 år i styrelsen valdes Bengt Fall som vice ordförande. Övriga förtroendevalda valdes som revisor Kerstin Jönsson Lindqvistoch som sammankallande i valberedningen Azra Djukic.

Notiser

Vi vill påminna om att det finns möjlighet att anmäla sig till nyhetsbrev som skickas ut cirka 4 gånger per år. Nu i mars är det dags igen. Anmäl till myelsalie@gmail.com. Ange namn, e-postadress och lägenhetsnummer.
Nu söker styrelsen några glada personer som har några timmar över och som skulle tycka att det var roligt att hjälpa till med målning av diverse utrymmen som källargångar och cykelrum. I utbyte lovas trevligt sällskap av Bengt och Birgitta i styrelsen. samt lite kaffe och bulla i pausen. Intresserad? Kontakta Bengt: 0709-39 26 84, Birgitta: 0703-01 87 26
Under våren kommer vi få ett nytt kösystem till våra p-platser och carports. Det är Riksbyggen som hjälper oss med detta och du som nu står i kö kommer i god tid få information om hur du ska gå tillväga. Naturligtvis kommer du få behålla din plats i kön.
Läs fler notiser