Kontakt

Undrar du över något eller har tips och idéer du vill presentera för oss i styrelsen? Då kan du enkelt fylla i kontaktformuläret (som går till styrelsen) här nedan så hör vi av oss till dig lite senare. Behöver du kontakta Riksbyggen? Klicka här så hittar du kontaktuppgifter.

Ditt namn (nödvändigt)

Din e-postadress (nödvändigt)

Ditt meddelande

Notiser

Har du problem med din bokning av tvättstugan kan du vända dig direkt till Din Box, telefonnummer 010 330 00 10. Just nu har Din box problem med buggar när det gäller bokning från appen. Boka därför via datorn tills problemet är löst.
Det händer att den nedre grinden krånglar vid öppning och stängning. OBS! Innan du ringer och felanmäler: Prova att putsa på sensorerna (särskilt om det regnat) så brukar den hoppa igång igen.
Nu är det dags för den årliga cykelrensningen. Vi gör det för att att rensa ut cyklar som blivit övergivna och nu bara upptar onödig plats. Dessa cyklar skänks till välgörenhet. OBS! Cyklar som ej används regelbundet ska förvars i källarförrådet så vi får bättre med plats för de cyklar som används dagligen. Senast 19 juni behöver du sätta namn eller lägenhetsnummer på din cykel.
Läs fler notiser