Kontakt

Undrar du över något eller har tips och idéer du vill presentera för oss i styrelsen? Då kan du enkelt fylla i kontaktformuläret (som går till styrelsen) här nedan så hör vi av oss till dig lite senare. Behöver du kontakta Riksbyggen? Klicka här så hittar du kontaktuppgifter.

Ditt namn (nödvändigt)

Din e-postadress (nödvändigt)

Ditt meddelande

Notiser

Styrelsen tog i veckan beslut om budgeten för föreningen under verksamhetsåret 20230701-20240630. Budgeten innehåller en förstärkning på intäktssidan i form av höjning av avgifterna i föreningen på 5%. Avgiftshöjningarna börjar gälla fr.o.m. 1 juli.
Nu är bastun återigen möjlig att boka efter vattenläckaget tidigare i år. Med det sagt vill vi samtidigt uppmana alla medlemmar att inte boka bastun oftare än två gånger per vecka framöver.
Det utlovade elprisstödet har börjat betalas ut till hushåll runt om i landet och någon gång under våren kommer ett elrpisstöd även att betalas ut till företag och organisationer. Det senare kommer därför att komma vår bostadsrättsförening till del. Det är upp till varje bostadsrättsförening att skicka vidare dessa pengar till medlemmarna eller att använda […]
Läs fler notiser