Bastu

Boka bastu

Som medlem i föreningen kan du använda vår bastu helt kostnadsfritt. Bastun rymmer upp till  6–8 personer. Här finns också en omklädningsdel med dusch och toalett. Bastun når du från en port som ligger mellan 31 och 33.

Du gör din bokning direkt via din dator,  mobil eller via displayen vid entrén i din port. Du kan också ladda ner Dinbox som app och boka därigenom.

SÅ HÄR BOKAR DU VIA DATORN/MOBIL

 1. Gå in på https://www.boenderegistret.se/bv/
 2. Skriv in:
  Adress, t ex St Persgatan 39 (bokstavera exakt så)
  Namn: Ditt för- och efternamn
  Lösenord. Ditt lägenhetsnummer enligt Lantmäteriet, t ex 1403
 3. Välj den resurs du vill boka
 4. I bokningsschemat kan du nu boka den tid du önskar.
 5. Bokningen är klar! Du kommer nu in med din tagg den tid du bokat.

Observera att bokning alltid måste göras innan du nyttjar bastun. Efter användandet ska var och en städa efter sig så bastulokalen är fräsch till nästa badare.

Du kan boka bastun max 3 timmar per gång fram till kl 22 på vardagar och 23 på helger. 

Notiser

Då vi misstänker att flertalet cyklar inte används kommer styrelsen även i år att göra en cykelrensning av föreningens gemensamma ytor. Ett första steg är att vi kommer att märka upp alla cyklar på dessa ytor med ett band. Alla medlemmar som vill ha kvar sin cykel ansvarar själv för att ta bort bandet på […]
Inför det kommande budgetåret har styrelsen beslutat att avgiften höjs med 3%. Det är med anledning av att föreningens kostnader väntas stiga samt en ambition att vi under kommande år ska kunna investera i föreningens gårdsmiljö. Höjningen sker med start i juli och kommer att finnas med på fakturan samma månad.
Styrelsen skulle uppskatta om alla medlemmar tar sig tid att säkerställa rätt kontaktuppgifter ligger inne i Mitt Riksbyggen. Kolla dina nuvarande kontaktuppgifter, och uppdatera dem ifall de är inaktuella genom att gå in på Mitt Riksbyggen och gå därefter in i inställningar på din profil. Där kan du själv ändra telefonnummer och mailadress.
Läs fler notiser