Stadgar

Exemple

Våra stadgar

Våra stadgar innehåller föreningens namn, ändamål och hur beslut i föreningens angelägenheter ska fattas.  Stadgarna har framförallt betydelse för det praktiska arbetet i vår förening och för att genom ändamålsparagrafen ge föreningen karaktär och motivera dess existens och verksamhet.

Här kan du läsa vår förenings stadgar, klicka på länken här nedan

Stadgar, 170522

 

Notiser

Styrelsen vill önska alla medlemmar en glad midsommar och en fortsatt fin sommar. Vi håller tummarna för bra väder och en rofylld ledighet för alla.
Styrelsen har uppdaterat föreningens ordningsregler (tidigare trivselregler) med ett stycke om vad som gäller i samband med uthyrning av våra lokaler: En gemensam lokal som hyrs ska alltid städas efter användning. Om du som medlem underlåter att städa lokalen efter dig kommer du att faktureras kostnaden för städning. Lägsta kostnad blir en tummas städning plus […]
Föreningen har på senare tid haft flertalet inbrott i våra källarutrymmen. Det är givetvis helt oacceptabelt och alla incidenter har polisanmälts. För att förebygga fler inbrott har styrelsen vidtagit dessa åtgärder: – Sätta kraftiga brytskydd på alla entrédörrar i föreningen. – Ta bort möjligheten att använda kod 22:00-06:00 under veckans alla dygn.
Läs fler notiser