Stadgar

Exemple

Våra stadgar

Våra stadgar innehåller föreningens namn, ändamål och hur beslut i föreningens angelägenheter ska fattas.  Stadgarna har framförallt betydelse för det praktiska arbetet i vår förening och för att genom ändamålsparagrafen ge föreningen karaktär och motivera dess existens och verksamhet.

Här kan du läsa vår förenings stadgar, klicka på länken här nedan

Stadgar, 170522

 

Notiser

Här finner du det brev som tidigare delats ut i alla medlemmars brevlådor. Vi påminner även om att medlemmar som felanmäler låg temperatur, trots att rumstemperaturen visar sig vara över 21 grader, kommer att debiteras motsvarande avgiften för felanmälan.
Den knapp som finns på insidan av grinden mot Källvindsgatan kommer tillfälligt att tas ur funktion. Det innebär att för att gå ut genom grindarna så behöver du istället slå inpasseringskoden precis som vid den andra grinden. Detta är planerat vilket innebär att det inte ska felrapporteras.
Föreningen har vid ett tidigare tillfälle gallrat ut en mängd cyklar som ingen vill kännas vid. Dessa cyklar har stått inlåsta i föreningens lokaler men kommer att slängas i februari.
Läs fler notiser