Notiser

Med anledning av det skärpta råden för att förhindra ytterligare smittspridning har styrelsen beslutat att så få som möjligt kan delta på stämman den 10 december. Vi kommer i stället ha poströstning. Information kommer delas ut till samtliga hushåll av Riksbyggen.

Läs mer →

Vi har alla sett fram mot renoveringen av trapphusen med nya säkerhetsdörrar och lås med mera … men det hela har blivit fördröjt. Arbetet beräknas börja vecka 45, med upphåll från den 18 december till 1 januari 2021. Vidare information kommer anslås så fort vi får mer exakt besked om när, hur och var.

Läs mer →

Inbrott cykelförråd

Tyvärr har vi haft inbrottsförsök i våra cykelförråd i punkthusen (37,39,41). I 37:an lyckades de komma in, men inga cyklar verkar ha blivit stulna. Styrelsen ska nu se över och försöka säkra upp dörrar och lås ytterligare. Vi ber alla medlemmar att vara uppmärksamma på obehöriga personer som vistas på gården. Lämna inte ut portkoden till okända.

Läs mer →

Markiser

Styrelsen har fått förfrågan från en medlem, om möjligheten att sätta upp markis på balkongen. Styrelsen har beslutat att godta det men under dessa tre villkor: Om din balkong vetter mot gatan så behöver du ansöka om bygglov. Det gör du själv hos kommunen. Samtliga medlemmar som önskar sätta upp markis behöver också få styrelsens godkännande. För att passa in i området få markisen endast ha roströd färg med följande färgkod: ljust roströd CMYK 16/87/100/6, mörk roströd CMYK 29/92/90/33

Läs mer →

Ny kod

1 september är det dags för byte av kod till grindarna och portarna. Håll utkik i brevlådan, snart dimper ett papper ned med de nya koderna. Och som alltid: behåll koderna för dig själv och lämna inte ut dem till obehöriga.

Läs mer →

Som vi tidigare berättat ska vi under hösten byta till säkerhetsdörrar och renovera trapphusen. Vecka 38 kommer Riksbyggen ha möte med det företag som ska utföra renoveringsarbetet. Därefter kommer vi få närmare besked om när renoveringen ska påbörjas.

Läs mer →

Klotter & tjuvar

Vi har problem med klotter, särskilt på fasaden mot Kungsgatan. Saneringen kostar åtskilliga kronor för föreningen – helt i onödan. Vi ber alla hålla koll på och säga ifrån om någon klottrar på väggarna. Vi har också haft inbrottsförsök i cykelförrådet i 41:an, Håll utkik och se till att grindarna är stängda.

Läs mer →

Notiser

Med anledning av det skärpta råden för att förhindra ytterligare smittspridning har styrelsen beslutat att så få som möjligt kan delta på stämman den 10 december. Vi kommer i stället ha poströstning. Information kommer delas ut till samtliga hushåll av Riksbyggen.
Inom kort kommer arbetet med dörrbyte, passersystem och målning av trapphus påbörjas. Läs vidare på infoblad från RIksbyggen. Klicka på LÄS FLER NOTISER nedan.
Nu finns två lediga förråd att hyra. Kontakta Bo Jacobsson 0708-46 46 49 för mer info.
Läs fler notiser