Bostadsrättsförsäkring

Exemple

Bostadrättsförsäkring

Rätt som det är … är olyckan är framme. Därför har föreningen har tecknat en kollektiv bostadsrättsförsäkring. Den ger dig ersättning för skador inne i din bostadsrätt. Bostadsrättsförsäkringen gäller för tak, väggar, golv och fast inredning. Läs mer om den i vårt försäkringsbevis. Du måste dock även ha en en egen hemförsäkring som skyddar dina saker. Kolla med ditt försäkringsbolag vad du behöver.

Notiser

Här finner du det brev som tidigare delats ut i alla medlemmars brevlådor. Vi påminner även om att medlemmar som felanmäler låg temperatur, trots att rumstemperaturen visar sig vara över 21 grader, kommer att debiteras motsvarande avgiften för felanmälan.
Den knapp som finns på insidan av grinden mot Källvindsgatan kommer tillfälligt att tas ur funktion. Det innebär att för att gå ut genom grindarna så behöver du istället slå inpasseringskoden precis som vid den andra grinden. Detta är planerat vilket innebär att det inte ska felrapporteras.
Föreningen har vid ett tidigare tillfälle gallrat ut en mängd cyklar som ingen vill kännas vid. Dessa cyklar har stått inlåsta i föreningens lokaler men kommer att slängas i februari.
Läs fler notiser