Bostadsrättsförsäkring

Exemple

Bostadrättsförsäkring

Rätt som det är … är olyckan är framme. Därför har föreningen har tecknat en kollektiv bostadsrättsförsäkring. Den ger dig ersättning för skador inne i din bostadsrätt. Bostadsrättsförsäkringen gäller för tak, väggar, golv och fast inredning. Läs mer om den i vårt försäkringsbevis. Du måste dock även ha en en egen hemförsäkring som skyddar dina saker. Kolla med ditt försäkringsbolag vad du behöver.

Notiser

Styrelsen vill önska alla medlemmar en glad midsommar och en fortsatt fin sommar. Vi håller tummarna för bra väder och en rofylld ledighet för alla.
Styrelsen har uppdaterat föreningens ordningsregler (tidigare trivselregler) med ett stycke om vad som gäller i samband med uthyrning av våra lokaler: En gemensam lokal som hyrs ska alltid städas efter användning. Om du som medlem underlåter att städa lokalen efter dig kommer du att faktureras kostnaden för städning. Lägsta kostnad blir en tummas städning plus […]
Föreningen har på senare tid haft flertalet inbrott i våra källarutrymmen. Det är givetvis helt oacceptabelt och alla incidenter har polisanmälts. För att förebygga fler inbrott har styrelsen vidtagit dessa åtgärder: – Sätta kraftiga brytskydd på alla entrédörrar i föreningen. – Ta bort möjligheten att använda kod 22:00-06:00 under veckans alla dygn.
Läs fler notiser