Paviljongen

Exemple

Föreningslokal

 

Ska du ha fest och behöver lite större utrymme än vad du har i din lägenhet? Då kan du som medlem i föreningen hyra vår fina lokal. Observera att endast medlemmar kan boka lokalen och betala avgift för att hyra den. Bokningen ska göras senast två dagar innan ni vill hyra. Endast i undantagsfall kan du hyra med kortare varsel. 

Lokalen rymmer cirka 25 personer, du har även tillgång till ett fullt utrustat kök med spis/ugn, diskmaskin, kyl/frys och porslin. Toalett finns i anslutning till lokalen. Lokalen kan användas fram till 24.00. Musik får spelas fram till klockan 23.00.

Kostnaden är 400 kronor per tillfälle, en depositionsavgift tillkommer på  200 kronor, som du får tillbaka efter att du har städat ordentligt och om inga skador inträffat. Betalning i förskott via swish till 0703-01 87 26 eller kontant av dig som medlem. Rummet ska lämnas välstädat senast kl 12 dagen efter. Återlämning av nyckeln till Birgitta Jansson, St Persgatan 37.

Det blir så mycket trevligare för den som kommer efter dig om det är städat och fint. Därför vill vi att du dammsuger, våttorkar golv i lokalen, hallen och i köket samt rengör diskbänk, spis samt rengör på toaletten. Sopor lämnar du sorterade i miljörummet i respektive kärl. Föreningslokalen ligger i port 31.

Varmt välkommen med frågor till Birgitta Jansson, 0703-01 87 26, viola.birgitta57@gmail.com. Du kan också boka direkt här bredvid. Önskar du avboka kontakta Birgitta.

OBS! Föreningslokalen kan inte bokas om gästrummet är bokad samtidigt. Titta därför först att det är ledigt även på gästrummets schema.

 

Läs mer →
Exemple

Parkering

På gården finns 23 parkeringsplatser och 41 carports. Du som är hyresgäst hos oss kan hyra en plats, hyresavgiften är 250 kronor/månad för p-plats och 300 kronor/månad för carports. Väntetiden för en p-plats är cirka 2–3 år och 4–5 år för carport, beroende på avflyttningen från föreningen. Observera att platserna endast är avsedda för personbilar.

Det är inte tillåtet att hyra ut sin p-plats/carport utan styrelsen godkännande. När du säljer eller hyr ut din lägenhet i andra hand följer inte p-platsen med. Flyttar du tillbaka får du däremot förtur till en p-plats (ej carport). Kontakta Ulla Karlsson, 0706-94 96 99, för närmare information eller vid intresse för att ställa dig i kö.

 

Läs mer →
Exemple

Bastu

Som medlem i föreningen kan du också använda vår bastu som rymmer upp till  6–8 personer. Här finns också omklädningsdel med en dusch och toalett. Bastun når du från port 31.

För att använda bastun betalar du en depositionsavgift på 500 kronor och kvitterar ut en nyckel hos Riksbyggen. Kontakta Anna Dahlin via telefon 011-219523 eller mail till anna.dahlin@riksbyggen.se, för att kvittera ut en nyckel. Nyckeln får du behåller så länge du bor kvar i föreningen. En faktura på avgiften skickas till dig efter att du kvitterat ut nyckeln. Den avgiften får du tillbaka den dagen du flyttar och återlämnar nyckeln till Riksbyggen.

Observera att bokning alltid måste göras här på hemsidan innan du nyttjar bastun. Efter användandet ska var och en städa efter sig så bastulokalen är fräsch till nästa badare.

Med anledning av förstörelse och nedskräpning av bastun har styrelsen fattat beslut att begränsa bastubadning till max 3 timmar per gång samt att att bastun får användas senast till och med kl 22 på vardagar och 23 på helger. 

Läs mer →
Exemple

Gästrum

Om du får gäster och har ont om sovplatser hemma kan du som medlem hyra föreningens gästrum. Observera att endast medlemmar tillåts boka och betala avgift för att hyra gästrummet. Bokningen ska göras senast två dagar innan ni vill hyra. Endast i undantagsfall kan du hyra med kortare varsel. 

I rummet finns fyra sängplatser, två 90-sängar och en bäddsoffa med 2 bäddar. I rummet finns också en TV. Du har även tillgång till kök och toalett med dusch. Täcken samt kuddar ingår. Sänglinne och handdukar får du själv ta med. Gästrummet når du från port 31.

Du har möjlighet att hyra gästrummet max en vecka. I undantagsfall kan du få hyra några dagar längre. Kostnad: 250 kronor första natten, därefter 150 kr/natt. Du får också lämna en depositionsavgift på 200 kronor som du får tillbaka efter att du har städat efter dig. Betalning i förskott  via swish till 0703-01 87 26 eller kontant av dig som medlem.

I städningen ingår dammsugning och våttorkning av golv i gästrum, kök och toalett. Det blir så mycket trevligare för den som kommer efter dig om det är rent och fint. Rummet ska lämnas välstädat senast kl 12 dagen efter. Återlämning av nyckeln till Birgitta Jansson, St Persgatan 37.

Varmt välkommen med frågor till Birgitta Jansson, 0703-01 87 26, viola.birgitta57@gmail.com. Du kan också boka direkt här bredvid. Önskar du avboka kontakta Birgitta.

OBS! Gästrummet kan inte bokas om föreningslokalen är bokad samtidigt. Titta därför först att det är ledigt även på föreningslokalens schema.

 

 

Läs mer →

Notiser

Vi vill påminna om att det finns möjlighet att anmäla sig till nyhetsbrev som skickas ut cirka 4 gånger per år. Nu i mars är det dags igen. Anmäl till myelsalie@gmail.com. Ange namn, e-postadress och lägenhetsnummer.
Nu söker styrelsen några glada personer som har några timmar över och som skulle tycka att det var roligt att hjälpa till med målning av diverse utrymmen som källargångar och cykelrum. I utbyte lovas trevligt sällskap av Bengt och Birgitta i styrelsen. samt lite kaffe och bulla i pausen. Intresserad? Kontakta Bengt: 0709-39 26 84, Birgitta: 0703-01 87 26
Under våren kommer vi få ett nytt kösystem till våra p-platser och carports. Det är Riksbyggen som hjälper oss med detta och du som nu står i kö kommer i god tid få information om hur du ska gå tillväga. Naturligtvis kommer du få behålla din plats i kön.
Läs fler notiser