Cykelrensning i föreningen

Cykelrensning i föreningen


Då vi misstänker att flertalet cyklar inte används kommer styrelsen även i år att göra en cykelrensning av föreningens gemensamma ytor. Ett första steg är att vi kommer att märka upp alla cyklar på dessa ytor med ett band. Alla medlemmar som vill ha kvar sin cykel ansvarar själv för att ta bort bandet på sin respektive cykel så fort som möjligt. Cyklar med bandet kvar kommer på sikt att rensas bort. Märkningen av cyklar kommer att göras 27 maj.

Notiser

Styrelsen vill önska alla medlemmar en glad midsommar och en fortsatt fin sommar. Vi håller tummarna för bra väder och en rofylld ledighet för alla.
Styrelsen har uppdaterat föreningens ordningsregler (tidigare trivselregler) med ett stycke om vad som gäller i samband med uthyrning av våra lokaler: En gemensam lokal som hyrs ska alltid städas efter användning. Om du som medlem underlåter att städa lokalen efter dig kommer du att faktureras kostnaden för städning. Lägsta kostnad blir en tummas städning plus […]
Föreningen har på senare tid haft flertalet inbrott i våra källarutrymmen. Det är givetvis helt oacceptabelt och alla incidenter har polisanmälts. För att förebygga fler inbrott har styrelsen vidtagit dessa åtgärder: – Sätta kraftiga brytskydd på alla entrédörrar i föreningen. – Ta bort möjligheten att använda kod 22:00-06:00 under veckans alla dygn.
Läs fler notiser