Renovering av trapphus och säkerhetsdörrar

Renovering av trapphus och säkerhetsdörrar

Renvoeringen av våra trapphus, byte till säkerhetsdörrar och nytt passersystem har nu pågått en tid. Det är många som har frågor kring detta och styrelsen kommer gå ut med information så fort vi får underlag från våra entreprenörer. Här nedan kan du läsa om den info vi har i dagsläget

  1. Information om när det är dags för byte till säkerhetsdörrar ska vi få två veckor innan det är dags för byte.
  2. Lister, trösklar och foder kommer sättas dit efter att varje port har fått samtliga säkerhetsdörrar insatta.
  3. Gällande brevfacken ska  båda lägenhetsinnehavarna stå med sina namn på facken. Många namn har också blivit fel, information om hur och när dessa ska ändras kommer inom kort.

 

Notiser

Söndagen den 12 juni inbjuder vi till en gemensam loppis på gården. Styrelsen kommer också finnas på plats om du har frågor kring ditt boende. Vi bjuder på enkel fika. Mer information om loppis kommer snart upp i trapphusen. Men du kan redan nu förbereda genom att rensa hemma och i förrådet. Du ansvarar själv för att ta med bord, själva försäljningen och även ta reda på dig efter.
För allas trevnad får vi våra husdjur inte rastas på gården.
Föreningar har fått ökade kostnader för vatten och sophämtning. Soporna har ökat med 1350 kr/månad och beror på att vi under en längre tid haft en större mängde kartonger än normalt. För att minska våra kostnader behöver vi alla hjälpas åt och packa såväl våra sopor som kartonger noga.
Läs fler notiser