Renovering av tvättstugorna försenad

Renovering av tvättstugorna försenad

Renovering av tvättstugorna försenad –
fortsätt boka den tvättstuga du blivit hänvisad till tillsvidare!

Renoveringen av våra tvättstugor har tyvärr blivit försenad. Vi vet i dagsläget inte när de kommer bli klara. Håll utkik här på den digitala anslagstavlan och på hemsidan för ny information.

Tvättstugorna till uppgång  29/31, 37 och 39 är stängda för renovering.

Under tiden hänvisas du som bor i nr 29/31 till tvättstugan för 33/35 med ingång från nr 35.

Du som bor i nr 37 och 39 hänvisas till tvättstugan i nr 41.

För att komma in i tvättstugan 33/35 går du in i nr 35, nerför källartrappan (eller tar hissen ner) går in i korridoren med hjälp av din tag, svänger vänster ca 20 m och hittar tvättstugan på din högra sida.

För att komma in i tvättstugan nr 41 använder du den högra källardörren som du öppnar med din tag.

Du som har gjort en bokning under tiden 7/3 – 8/4 måste boka om till den anvisade tvättstugan!

Du som har bokat Föreningslokalen eller Gästrummet under denna tid måste vara medveten om att hantverkarna kommer att använda pentryt, toaletten och styrelserummet under arbetstid vardagar kl 0.700 – 16.00.

Berörda taggar justeras av DinBox så de går att använda enligt instruktionerna ovan men inte andra ”främmande” dörrar.

Vi beklagar det extra besväret men resultatet i din tvättstuga kommer att väga upp det!

Norrköping 28/2 2022

Styrelsen

Notiser

Styrelsen har tagit del av svaren till vår digitala enkät om eventuella laddstolpar och behovet av dessa bland föreningens medlemmar. 27 respondenter besvarade frågorna och dessa svar har legat till grund för styrelsens beslut om att i nuläget inte gå vidare med en investering i laddstolpar i nuläget. Dock har styrelsen för avsikt att hålla […]
För en tid sedan fick styrelsen in en offert på laddstolpar till föreningens parkeringsplatser. Då det rör sig om en långsiktig investering så vill styrelsen i första hand ta reda på hur nuvarande och framtida behov ser ut av att kunna ladda en el- eller hybridbil på föreningens p-platser. Vi är därför tacksamma om du […]
Renoveringen av förskolan har hållit tidsplanen och terminen har kunnat sätta igång för alla barn på Förskolan Kopparkypen. Nu i toppmoderna pedagogiska lokaler!
Läs fler notiser