Skärpning i soprummet!

Skärpning i soprummet!

Trots ständiga påminnelser om att det inte är tillåtet att ställa grovsopor i vårt Miljörum. Detta kostar föreningen – det vill säga dig och mig – onödiga pengar varje år, eftersom vi behöver frakta detta till Returpunkten. Dessa pengar skulle vi gärna lägga på annat. Styrelsen överväger nu att sätta upp övervakningskamera i Miljörummet, så att ansvarig person själv får stå för den kostnad det faktiskt innebär.

Notiser

Söndagen den 12 juni inbjuder vi till en gemensam loppis på gården. Styrelsen kommer också finnas på plats om du har frågor kring ditt boende. Vi bjuder på enkel fika. Mer information om loppis kommer snart upp i trapphusen. Men du kan redan nu förbereda genom att rensa hemma och i förrådet. Du ansvarar själv för att ta med bord, själva försäljningen och även ta reda på dig efter.
För allas trevnad får vi våra husdjur inte rastas på gården.
Föreningar har fått ökade kostnader för vatten och sophämtning. Soporna har ökat med 1350 kr/månad och beror på att vi under en längre tid haft en större mängde kartonger än normalt. För att minska våra kostnader behöver vi alla hjälpas åt och packa såväl våra sopor som kartonger noga.
Läs fler notiser